بسكويت لانكشير
2كوب دقيق
كوب سمنة باردة
نصف كوب سكر
نصف كوب نشا
2بيض
ملعقة صغيرة بيكينج بودر
ملعقة صغيرة فانيليا سائلة
للحشو :
مربي
فورماسيل
شاهد ايضا : طريقة عمل بسكوت السينابون بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي
المقادير :
1- في العجان او بولة وبالمضرب الكهربائي ممكن كمان في كبة وانزل السمنة والسكر واخلطهم مع بعض لغاية ميبقو زي الكريمة ولونهم ابيض انزل البيض والفانيليا واضرب تاني لغاية ميختفي ويخلطو تماما .
2- في بولة انزل الدقيق والنشا والبيكينج بودر ورشة ملح واقلبهم مع بعض وانزل معلقة بالمعلقة مع الضرب لغاية متخلصي كل كمية الدقيق ويختلطو كويس اوي الضرب الكويس هيديكي نتيجة حلوة .
3- نزلي العجينة في بولة وغطيها ودخليها التلاجة نص ساعة عشان تسهل عليكي التشكيل وبعد مترتاح خرجيها وهاتي صنية الومنيوم انا بفضلهم للخبز وشكلي العجينة كرات قد البندقة وحولي ان الاحجام تكون بنفس الحجم متساوية .
4- دخليها فرن سخن علي 170 علي الرف الوسطاني تاخد لون اشقر من تحت وتكون من فوق لونها ابيض زي الغريبة بالظبط وتدخل فرن سخن جدا واول متستوي خرجيها سبيها تهدا خالص هاتي وحدة ادعنهي مربي وركبيها او الزقيها في واحدة تانية اضغطي ع الاتنين وطلعي المربي من الجوانب ونزليها من الجوانب علي الفورماسيل وقدميعا بالهنا .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق