--> طريقة عمل لحمة بالخضار والمكرونة بعجينة الباف باستري تجنن - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home بالخضار / بعجينة الباف باستري / لحمة / مروة الشافعي / والمكرونة

طريقة عمل لحمة بالخضار والمكرونة بعجينة الباف باستري تجنن

لحمه بالخضار والمكرونه بعجينة الباف 

لحمه بالخضار والمكرونة بعجينة الباف مروة الشافعي

المقادير :
لحمة استيك شرائح
2ملعقة كبيرة زبدة 
2ملعقة كبيرة زيت 
2ملعقة كبيرة صويا صوص
ملح
فلفل 
فلفل الوان 
فلفل اخضر 
مشروم
بطاطس 
4فص ثوم صحيح
بقدونس مجفف 

شاهد ايضا : طريقة عمل عجينة الباف باستري 

الطريقة :
1- في طاسة انزل الزبدة والزيت واول متخن انزل اللحمة متبلاه رشة من الملح والفلفل واشوحها لغاية متاخد لو من كل الجهات انزلها الثوم والصويا صوص واقلبهم مع بعض اغطي الطاسة واهدي النار واسبها تستوي ومن وقت للتاني اقلب فيها .

2- لو حسيتي انها محتاجة مية اكتر زودلها ربع كوباية واغطي وسبيها تكمل سواها وكرري الحكاية كل متحتاج مية لغاية متستوي .

3- بعد ماللحمة تستوي انزلها الخضار واقلب كل المكونات مع بعض كويس عشان الخضار ياخد من طعم اللحمة ورشة ملح خفيفة والبقدونس لو متوفر وانزلها نص كوباية مية سخنة واغطي واسيب الخضار مع اللحمة علي نار هادية لغاية مكل الخضار يستوي انزل المكرونة اي نوع واي كمية تحبيها وقلبيها وسبيها لغاية متستوي وكده خلاص .

4- هاتي كوبيات تكون بتستخحمل الحرارة وينفع تدخل الفرن ممكن لو مفيش خليها طاجن او بيريكس حسب المتوفر ونزلي فيها كميات من الخضار باللحمة والمكرونة وهاتي عجينة الباف باستري دي بتتباع جاهزة هسميها كور وافرديها بسمك من رفيع اوي ويكون اطرافة نازلة علي الكوبيات او القالب غطية يعني وادهنية بصفار بيضة عليها نقطتين خل ودخليهم علي صنية ودخليهم فرن سخن علي 200علي الرف الوسطاني لغايو مالعجينة تستوي وتاخد لون وقدميها .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top