--> طريقة عمل النجرسكو - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home النجرسكو / مروة الشافعي

طريقة عمل النجرسكو

نجرسكو 

نجرسكة مروة الشافعي

المقادير :
5اوراك فراخ مسلوقة ومقطعة 
كيس مكرونة اسباجتي مسلوقة 
بصلة مقطعة صغير 
فلفل اخضر مقطع صغير 
كوب مشروم مقطع حلقات 
3فصوص ثوم
ملح
فلفل اسود
بابريكا 
نصف كوب زيون شرائح مخلي
صوص البشاميل :
3ملعقة كبيرة سمنة 
4 ملعقة كبيرة دقيق 
لتر ونصف لبن 
رشة جوزة الطيب 
2ملعقة كبيرة جبنة كريمي 
كوب جبنة مونزاريلا 

شاهد ايضا : طريقة عمل المكرونة البشاميل 

الطريقة :
1- في حلة انزل زيت وزبدة تسخن انزل البصلة واخلي لونها شفاف انزل الفلفل الالوان اقلبه وانزل المشروم واقلب فيه لغاية ميدبل وانزل الثوم واقلب فيه لغاية مريحتة تظهر انزل الفراخ وقلبيها وملح وفلفل وبابريكا واقلبهم تقلبتين كده وانزلها الزتون واطفي .
2- في حلة انزل  سمنة او زبدة وزيت بسيط وانزل الدقيق واقلبه لغاية ميستوي وانزل اللبن وانا بقلب حلو جدا وانزلة ملح وفلفل وجبنة كريمي وجوزة الطيب واسيبة يتقل ويغلي بسيط كل ده وانا بقلب ويبقا جاهز .
3- في قالب بيريكس انزل من البشاميل حبة حلوين في الالرضية وانزل المكرونة ع قد الصنية  واوزع عليهم شوية من البشاميل وانزل الخضار بالفراخ وانزل شوية من المكرونة وانزل عليها باقي البشاميل وع الوش اوزع المونزاريلا ع الوش وادخلها فرن سخن علي 200ع الرف الوسطاني لغاية مالبشاميل ياخد لون كده والجبنة تسيح وتاخد لون واقدمها .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top