--> طريقة عمل السمنة البلدي في البيت - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home البلدي / السمنة

طريقة عمل السمنة البلدي في البيت

سمنه بلدي 

سمنه بلدي

المقادير : 
زبدة فلاحي 

شاهد ايضا : طريقة عمل الزبدة الفلاحي البيتي 

الطريقة : 
1- في حلة كبيرة وانزل قطع الزبدة واسبها علي النار تكون النار هادية خالص واسبها لغاية متسيح اوعي تعلي عليها عشان متتلسعش ومتمررش .

2- بعد متسيح الزبدة افضل اقلب فيها من تحت لفوق هيبدء يظهر ريم ابيض متقلقيش خالص وهيبدء يتغير لونة بس متسيبيهاش لازم تتقلب من وقت للتاني من تحت لفوق ووقت متلاقي الريم بقا لونة غامق بقا بني اطفي واسيبة يرقد تحت وتهدا بسيط .

3- بتنزليها في برطمان نضيف جدا وناشف خالص عشان متجيش وقت وتلاقيها عملت عفن وكمان اوعي تسبيها من غير متقلبيها من وقت للتاني ع طول ايدك فيها عشان متتلسعش منك وكمان متطفبش عليها وهيا لسة الريم فيها مبيض لان مش هتعيش معاكي وهتعفن بسرعة وتبوظ لازم الريم يبقا لونة بني ودي هتبقا المرتة لما ترقد تحت .

4- عبيها بقا واقفلي عليها كويس احتفظي بيها في التلاجة ولما تاخدي منها خدي منها بمعلقة ناشفة خالص .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top