اوراك فراخ بالخضار والبطاطس
2اوراك فراخ مخلية مقطعة
فلفل الوان مكعبات
مشروم قطكع
بسلة وجزر مكعبات
كيلو ونصف بطاطس
بصل مقطعة
2 فص ثوم مفروم
2كوب كريمة طبخ
زعتر
زبدة
ملح
فلفل
رشة سبع بهارات
شاهد ايضا : طريقة عمل اوراك الفراخ المشوية
الطريقة :
1- في طاسة انزل الزبدة وزيت تسخن انزل الفراخ تتشوح كده وتاخد لون انزل ملح وفلفل ورشة بهارات وزعتر انزل البصل الفلفل والمشروم والبسلة والجزر واقلبهم انزل الثوم وواشوحهم بقا واقلب كويس لغاية مكلهم ياخد طعم من بعض.
2- في البيريكس انزل البطاطس اكون مقطعاها شرائح زي الشيبس واتبلها ملح وفلفل واقلبهم وانزل الكريمة واقلب البطاطس مع الكريمة كده مع بعض وانزل الاعشاب روز ماري بقا وزعتر واقلب .
3- وانزل بقا الفراخ في البيريكس وارص عليها كل البطاطس علي الوش واوزع عليهم الكريمة اللي نزلت من البطاطس وعلي الوش احط زبدة وانضف البيريكس حلة من اي سوايل في الجوانب وادخلها فرن سخن علي 200في الرف اللي في الوسط واسبها لغاية متستوي البطاطس والزبدة تسيح ووش البطاطس ياخد لون حلو .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق