--> طريقة عمل اوراك الفراخ بالخضار والبطاطس - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home ااوراك / الفراخ / بالخضار / مروة الشافعي / والبطاطس

طريقة عمل اوراك الفراخ بالخضار والبطاطس

اوراك فراخ بالخضار والبطاطس

اوراك فراخ بالخضار والبطاطس مروة الششافعي

المقادير :
2اوراك فراخ مخلية مقطعة
فلفل الوان مكعبات
مشروم قطكع
بسلة وجزر مكعبات
كيلو ونصف بطاطس
بصل مقطعة
2 فص ثوم مفروم
2كوب كريمة طبخ
زعتر
زبدة
ملح
فلفل
رشة سبع بهارات

شاهد ايضا : طريقة عمل اوراك الفراخ المشوية 

الطريقة :
1- في طاسة انزل الزبدة وزيت تسخن انزل الفراخ تتشوح كده وتاخد لون انزل ملح وفلفل ورشة بهارات وزعتر  انزل البصل الفلفل والمشروم والبسلة والجزر  واقلبهم  انزل الثوم وواشوحهم بقا واقلب كويس لغاية مكلهم ياخد طعم من بعض.
2- في البيريكس انزل البطاطس اكون مقطعاها شرائح زي الشيبس واتبلها ملح وفلفل واقلبهم وانزل الكريمة واقلب البطاطس مع الكريمة كده مع بعض وانزل الاعشاب روز ماري بقا وزعتر واقلب .
3- وانزل بقا الفراخ في البيريكس وارص عليها كل البطاطس علي الوش واوزع عليهم الكريمة اللي نزلت من البطاطس وعلي الوش احط زبدة وانضف البيريكس حلة من اي سوايل في الجوانب وادخلها فرن سخن علي 200في الرف اللي في الوسط واسبها لغاية متستوي البطاطس والزبدة تسيح ووش البطاطس ياخد لون حلو .


اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top