مشروب سحلب
كوب دقيق ارز
كوب لبن بودرة
كوب سكر بودرة
نصف كوب نشا
نصف كوب كريم شانتية بودر
ملعقة كبيرة فانيليا بودر
ربع كوب سمسم محمص
ربع كوب جوز هند
ربع كوب زبيب
فصين مستكة مطحونة
فستق للتزيين
لتر لبن
شاهد ايضا : طريقة عمل بودرة السحلب للشيف فاطمه ابو حاتي
الطريقة :
1-في بولة انزل الدقيق واللبن والسكر والنشا والكريم شانتي والفانيليا وجوز هند وزبيب والسمسم والمكسرات والمستكة واقلب كل المكونات مع بعض كويس .
2- عبي المكونات بعد تقليبها في برطمان نضيف جدا وناشف ومحكم الغلق واغلي 2كوب من اللبن وال2التانيين حطي 4 معالق كبار من السحلب قلبيهم كويس ونزليهم مع التقليب علي اللبن المغلي واول ميغلي انزلهم في البولات وازين بالمكسرات .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق