--> طريقة عمل اوراك الدجاج بالثوم والليمون - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home ااوراك / الدجاج / بالثوم / فاطمه ابو حاتي / والليمون

طريقة عمل اوراك الدجاج بالثوم والليمون

اوراك دجاج بالثوم والليمون 

اوراك دجاج بثوم وليمون  فاطمه ابو حاتي

المقادير :
5اوراك دجاج كبيرة 
ملعقة كبيرة ثوم مفروم
ملعقة كبيرة مستردة 
نصف كوب عصير ليمون 
ملعقة كبيرة بشر ليمون 
ملعقة كبيرة فلفل احمر حار مفروم 
ملعقة كبيرة صلصة او كاتشب 
رشة حبهان بودر 
ورق لورا 
ملح
فلفل اسود
للارضية :
 بصل شرائح

شاهد ايضا : طريقة عمل اوراك الفراخ المشوية 

الطريقة :
1- في بولة انزل عصير الليمون وبشر الليمون والكاتشب او الصلصة حسب المتوفر والمستردة والثوم والفلفل وملح وفلفل وحبهان واقلبهم مع بعض كويس .
2- طبعا الفراخ عندي مغسولة كويس ومنقوعة في مية وخل 10دقايق ومغسولة ومتصفية كويس وابدء اعملها فتحات واتبل الاوراك من برة ومن جوة الفتحات  واسبها متبلة مده ساعتين والافضل تكون قبلها بيوم .
3- اجيب طاجن او قالب او صنية وانزل شرائح البصل وورق اللورا في الارضية وعليها ارص الاوراك واغطيها وادخلها الفرن يكون سخن اوي احطها ع الارضية تغلي كويس واطلعها الرف الوسطاني واهدي النار واسبها لغاية متستوي  واشسيل الفويل عشان تاخد لون تحت الشواية وبالهنا .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top