--> طريقة عمل الباذنجان المخلل - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الباذنجان / المخلل / مروة الشافعي

طريقة عمل الباذنجان المخلل

باذنجان مخلل

باذنجان مخلل مروة الشافعي

المقادير :
6عدد باذنجان عروس اسود متوسط
زيت غزير للقلي
ملعقة صغيرة ثوم مفروم -كمون -كزبرة ناشفة -
فلفل اسود-بابريكا -قرون فلفل احمر -رشة شطة 
فلفل حامي ورومي
ملعقة كبيرة خل ابيض
ملعقة صغيرة عصير ليمونة 
ملعقة كبيرة زيت زيتون
بقدونس مفروم للتقديم 

شاهد ايضا : طريقة عمل سلطة المكرونة بالباذنجان 

الطريقة :
1- اسخن الزيت للقلي واكون فاتحة البتنجان فتحة بالطول وانزلة في الزيت يستوي ويتحمر اطلعة علي مناديل مطبخ.
2- في الكبة انزل الثوم والكزبرة والكمون والبابريكا والشطة وفلفل رومي وحامي وملح وفلفل وعصير اللمون والخل وزيت زتون واضربهم في الكبة .
3- ابدء احشي البتنجان بالتتبيلة وازينة بالبقدونس .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top