--> طريقة عمل الباذنجان المخلل - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الباذنجان / المخلل / فاطمه ابو حاتي

طريقة عمل الباذنجان المخلل

باذنجان مخلل

الباذنجان المخلل فاطمة ابو حاتي

المقادير :
باذنجان اسود
فلفل حامي اخضر
مقادير التتبيلة :
ربع كيلو فلفل رومي وحار
راس ثوم
2ملعقة كبيرة ملح
ملعقة كبيرة كمون
ملعقة كبيرة كزبرة جافة
نصف كوب خل
نصف كوب عصير ليمون

شاهد ايضا : طريقة عمل الجزر المخلل 

الطريقة : 
في الكبة او الخلاط انزل الفلفل الرومي والاخضر والاحمر والملح والكمون والكزبرة والخل والليمون واخلط المكونات كويس جدا وانزلها الثوم وافرم تاني لغاية مالخليط ينعم .
2- الدقة او التتبيلة دي عنيها في برطمان في الفليزر هتستخدميها في تخليل المخللات وتمليح السمك وتحطيها دقة علي الفول هتستخدميها في حاجات كتير وتنفع لكل انواع الاسماك .
3- ويلا نعمل وصفتنا افتحي الباذنجان وسققي الفلفل واقليهم وخرجيهم تبلي الباذنجان بالتتبيلة والفلفل وكده يبقا جاهزوسبية لتاني يوم في التلاجة في العلبة ويبقا جاهز للاكل كمان ممكن تعنية في علبة بلاستيك بتتقفل في التلاجة واول متحتاجي منة تخدي براحتك.

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top