--> طريقة عمل البطاطس البيورية - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home البطاطس / البيورية / مروة الشافعي

طريقة عمل البطاطس البيورية

بطاطس بيوريه

بطاطس بيوريه مروة الشافعي

المقادير :
نصفق كيلو بطاطس مقشرة 
نصف كوب زبدة سايحة 
نصف كوب كريمة طبخ
عود روز ماري
ملح
6فص ثوم
زبدة مقطعة شرائح

شاهد ايضا : طريقة عمل بيتزا البطاطس 

الطريقة :
1- اقطع البطاطس مكعبات واسلقها في مية فيها ملح وسبيها اول متستوي صفيها كويس ونزليها في الحلة تاني بعد مرمينا المية وقلبيها كويس لغاية متتخلص من اي مية  وانزلها  في طبق واهرسها .

2- في حلة انزل الكريمة والثوم والروز ماري  واسبها تغلي واشلها وانزل شوية بشوية من الكريمة وانتي بتهرسي كويس بس نزليها وانتي بتصفي عشان الروز ماري والثوم مينزلش مع الكريمة .

3- قلبي بقا كويس اوي البطاطس  وانتي اللي هتظبطي القوام بنزولك الكريمة حسب السمك اللي عاوزاه وقدميها بقا مع رشة فلفل وقطعة من الزبدة  وزيني ببقدونس .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top