--> طريقة عمل صنية كوسة بالبطاطس واللحمة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home بالبطاطس / صنية / كوسة / مروة الشافعي / واللحمة

طريقة عمل صنية كوسة بالبطاطس واللحمة

صنيه كوسه بالبطاطس واللحمه

صنيه كوسة بالبطاطس واللحمه مروة الشافعي

المقادير :
نصف كيلو لحمة مفرومة 
بصلة كبيرة مفرومة 
ملح
فلفل اسود
ملعقة صغيرة بهارات  سبعة 
بيضة 
2ملعقة كبيرة بقسماط ناعم 
نصف كيلو عصير طماطم
حلقات بطاطس 
سمنة 
ملعقة صغيرة ثوم مفروم 

شاهد ايضا : طريقة عمل الباذنجان باللحمة والبطاطس باللحمة بطريقة الشيف مروة الشافعي 

الطريقة :
1- في بولة انزل علي اللحمة الملح والفلفل والبهارات والبيضة والبقسماط واعجنهم كويس اوي مده 3دقايق وابدء اشكها اقراص حجمها اكبر بشوية من حلقات البطاطس والكوسة .

2- هاتي طاجن بيريكس وادهنية سمنة حلو كده وابتدي رصي وحدة بطاطس وكوسة والحمة وابتدي رصي بنفس الطريقة علي دوران القالب ممكن كمان في قالب طويل بس المدور بيكون شكلة احلا وبينهم حطي حلقات فلفل احمر او اخضر .

3- في حلة علي النار نزلي السمنة تسيح نزلي الثوم وشوحية ونزليلو عصير الطماطم وملح وفلفل تغلي ده ونزليها علي القالب ودخليها فرن سخن علي 200 علي الرف الوسطاني 30دقيقة وهتبقا حلوة جدا .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top