كيكه دقيق الاسبونج الجاهز
نصف كيلو دقيق جاهز
6بيضات كبار
نصف كوب ماء
فانيليا
شاهد ايضا : طريقة عمل تورتة الاسبونج الجاهز
الطريقة :
1- في العجان او في بولة انزل الدقيق والبيض والفانيليا واخلط بالمضرب اللي في العجان او بالمضرب الكهربائي وافضل اخلط مده 15دقيقة لغاية مالقوام يبقا الضعف ويبقا لونة كريمي فاتح .
2- هاتي صنية مقاس 20 ل26 وبطنيها بالورق الزبدة من الارضية والجوانب وانزل الجليط وادخلها فرن يكون سخن جدا مضبوظ علي 180 لازم الفرن يكون سخن والا الكيكة هتهبط وتبوظ.
3- سبيها مده نصف ساعة لغاية متختبريها بعدها من النص بخلة تطلع نضيفة اطفي الفرن وطلعيها اقلبيها علي شبكة وسبيها تبرد خالص وكده تكون جاهزة.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق