مربي القرع
كيلو قرع مبشور
كوب سكر
2عود قرفة خشب
5حبة قرنفل صحيح
ملعقة كبيرة بشر برتقال
ملعقة كبيرة عصير ليمون
شاهد ايضا : طريقة عمل مربى التين للشيف فاطمه ابو حاتي
الطريقة :
1- بعد متبشري القرع نزلي علية السكروقلبيهم وسبية 4ساعات لغاية ميجيب ميتة وعلي النار حطية واول ميغلي نزليلة القرفة وبشر البرتقال والقرنفل وهدي النار خالص.
2- سبيها علي نار هادية تتسبك براحتها خالص لغاية متفقد كل السوائل اللي فيها وتبقا كده جاهزة انها تبرد وتتحفظ في برطمان محكم الغلق وببالهنا.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق