بسكوتات سريعه
2كوب دقيق
3ملعقة كبيرة زبدة
2ملعقة كبيرة سكر بودرة
رشة ملح
ربع كوب لبن قابل للزيادة
شيكولاتة قابلة للدهن
سبرينكيلز للتزين
شاهد ايضا : طريقة عمل بسكوت جوز الهند بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي
الطريقة :
1- في بولة نزلي الدقيق والملح والسكر وقلبيهم وونزلي الزبدة ةافركي الزبدة مع الدقيق غطية بالزبدة كويس واببدئي اعجني باللبن عاوزين ناخد عجينة طرية غطيها وسبيها ترتاح نص ساعة في التلاجة .
2- خرجيها وافرديها بين كيسين ساندوتشات افرديها رقيع وابدئي قطعي بالقطاعات اشكال رصيها علي الصنية ودخليها فرن سخن عي 160 لغاية متاخد لون دهبي خرجيها تهدا ادهنيها شيكولاتة ورشي اسبرينكيلز وقدميها.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق