--> طريقة عمل الارانب - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الارانب / فاطمه ابو حاتي

طريقة عمل الارانب

الارانب

ارانب فاطمه ابو حاتي

المقادير  :
ار نب متو سط الحجم 
للتتبيلة :
2فص ثوم 
 بصلة
1طماطم
رشة سكر
رشة حبهان بودر
ملح
فلفل اسود
للسلق :
بصلة ارباع
طماطم ارباع
جزر شرائح
2عود كرفس فرنساوي
2ملعقة كبيرة سمنة
2فص مستكة
ورق لورا
4فص حبهان
ملح
فلفل اسود

شاهد ايضا : طريقة عمل زنجر الفراخ 

الطريقة :
1- في الكبة انزل الثوم والبصلة والطماطماية وملح وفلفل ورشة سكر والحبهان واخلطهم كويس اوي واتبل بيها الارنب والافضل اني اسبها ساعتين 3يتبل هيديكي نتيجة افضل .
2- في حلة علي النار انزل السمنة تسخن كويس وانزل المستكة وانزل الارانب جمب بعض عشان ياخدو تشويحة والمسام كلها تتقفل يعني بغير لونة بس بسيط  من الجنبين وانزل علية ميقيت التتبيلة وانزل علية مية مغلية وانزل البصل والطماطم والجزر والحبهان والكرفس وورق الورا واقفل علية واسيبة يغلي واهدي علية النار واسيبة يستوي.
3- مطوليش علية وتبشرية دايما عشان تعرفي استوي ولا لا اول ميستوي ويبقا جاهز اطفي علية وسبية يهدا وفي طاسة فيها سمنة وزيت وحمري الارانب وبالف هنا .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top