ارز مبهر
2كوب ارز بسمتي
2ورق لورا
5حبهان صحيح
ملعقة صغيرة كركم
ملعقة صغيرة كاري
عيدان قرفة خشب
مكعب مرق
زيت
زبدة
ملح
شاهد ايضا : طريقة عمل الشيش طاووق
الطريقة :
1- اغسلي الرز وانقعية 5دقايق وصفية كويس وفي الحلة انزل الزيت والزبدة ويسخنم انزل اللورا والحبهان ومكعب المرق والقرفة واحمصهم ونزلي الكركم والكاري.
2- نزلي بقا الرز وقلبي فيه شوية ونزليلو ملح وفلفل اسود وكل متقلبي اكتر يكون افضل للرز ونزليلو مية سخنة اعلي من الرز بعقلة صوباع وسبية يغلي ويشرب المية واغطية واحطة علي نار هادية يستوي.
3- اول مستوي وبقا تمام نزلية بقا علي طبق بعد متشيلي منة الحبهان واللورا والقرفة .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق