--> طريقة عمل الارز المبهر - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الارز / المبهر / مروة الشافعي

طريقة عمل الارز المبهر

ارز مبهر 

ارز مبهر مروة الشافعي

المقادير :
2كوب ارز بسمتي
2ورق لورا
5حبهان صحيح
ملعقة صغيرة كركم 
ملعقة صغيرة كاري
عيدان قرفة خشب
مكعب مرق 
زيت
زبدة 
ملح

شاهد ايضا : طريقة عمل الشيش طاووق 

الطريقة :
1- اغسلي الرز وانقعية 5دقايق وصفية كويس وفي الحلة انزل الزيت والزبدة ويسخنم انزل اللورا والحبهان ومكعب المرق والقرفة واحمصهم ونزلي الكركم والكاري.
2- نزلي بقا الرز وقلبي فيه شوية ونزليلو ملح وفلفل اسود وكل متقلبي اكتر يكون افضل للرز ونزليلو مية سخنة اعلي من الرز بعقلة صوباع وسبية يغلي ويشرب المية واغطية واحطة علي نار هادية يستوي.
3- اول مستوي وبقا تمام نزلية بقا علي طبق بعد متشيلي منة الحبهان واللورا والقرفة .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top