--> طريقة عمل شرائح الكبدة البقري المشوية - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home البقري / الكبدة / المشوية / شرائح

طريقة عمل شرائح الكبدة البقري المشوية

شرائح كبده بقري مشويه

شرائح كبدة  بقري مشويه مروة الشافعي

المقادير :
نصف كيلو كبدة بقري شرائح
نصف كوب ماء بصل
2فص ثوم مفروم
ملعقة كبيرة خل
عصير ليمونة 
ملح
فلفل اسيود
ملعقة صغيرة كمون
ملعقة صغيرة كزبرة ناشفة 
رشة جوزة الطيب
2ملعقة كبيرة زيت
بقدونس
جرجير 

شاهد ايضا : طريقة عمل الكبدة بالردة 

الطريقة :
1- في بولة انزل شرائح الكبدة وعليها ماء بصل والخل واللمون والثوم وملح وكمون وفلفل وكزبرة وجوز الطيب واقلب المكونات واسبها ربع ساعة تتبل .

2- ادهن الجريل بتاعتي دهنة زيت كده واسخنها كويس اوي وارص بقا شرائح الكبدة  وافضل اتابعها لغاية متتشوي وتستوي المهم مطولش عليها عشان متنشفش مننا والطعم يبقا مش لطيف .

3- اول متحطيها وتلاقي اللون الاحمر طلع منها تبقا محتاجة دقيقة ونص وتقلبيها ولازم عشان متنشفسش النار تكون عالية جدا.

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top