روستو رومي
المقادير :صدر رومي مربوط
10فص ثوم صحيح متوسط الحجم
2جزر شرائح
2طماطم شرائح
2بصلة مقطعة ارباع
كرفس فرنساوي
ملعقة كبيرة سمنة
فلفل اسود حصا
فلفل اسود بودر
ملح
ورق لورا
زعتر
رشة ملح
زيت
شاهد ايضا : طريقة عمل الديك الرومي
الطريقة :
1- عندك الروستو ملفوف بالخيط مغسول كويس وابتدي اعملة فتحات في كل مكان ببوز سكينة رفيعة وادخل في كل فتحة انزل شوية من الملح صغيرين وفصين من الفلفل الحصا وارزقهم بوحدة ثوم لجوة كده .
2- خلاص خلصتة اتبلة بملح وزعتر من كل الجوانب كويس اوي وفي طاسة او صنية كبيرة واحط زيت وسمنة ويسخنم كويس جدا وانزل العرق واحمرة من كل الجوانب كويس جدا لازم تاخد لون حلو جدا ومن فوق وتحت .
3- نزليلة بقا البصل والطماطم والكرفس المقطع واللورا والجزر وانزلة المية المغلية لغاية نص الروستو واغطية واسيبة يغلي واهدي واسيبة يستوي ساعة علي الجمب ده وساعة علي الجنب التاني واول ميستوي اخرجة واسيبة يبرد والفة كويس ادخلة التلاجة تاني يوم وبعدين اقدمة واقطعة شرائح رفيعة والطعم حكاية .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق