--> طريقة عمل الفراخ الروستو بالخضار - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الروستو / الفراخ / بالخضار / مروة الشافعي

طريقة عمل الفراخ الروستو بالخضار

فراخ روستو بالخضار 

فراخ روستو وخضار مروة الشافعي

المقادير :
فرخة كاملة 
2لتر من الماء الدافيء 
ربع كوب ملح
كوب لكل من 
(بطاطس مقطعة صغير -مشروم-بروكلي -بصل -جزر )
5 فص ثوم صحيح
ملح 
فلفل 
بابريكا 
اعواد من (الروز ماري -بصلاية كاملة صغيرة -زيت )

شاهد ايضا : طريقة  عمل فراخ مشوية بالخضار 

الطريقة :
1- بعد غسل الفرخة حلو جدا انزل المية الدافية والملح في بولة واقلبهم وانزل الفرخة واسبها منقوعة نص ساعة .
2- بعد مملحت الفرخة اصفيها كويس واتبلها من بره ملح وفلفل وبابريكا وشوية من الزيت واحطها علي صنية واجيب اللبصلة وعود روز ماري وادخلهم جوة الفرخة ووبالدبارة الخاصة بالحرارة اربط الرجلين وادخلها فرن سخن علي 200 علي الشبكة واسبها نص ساعة .
3- بعد نص ساعة  اخرجها واكون مجهزة الخضار ومتبلاه ملح وفلفل وبابريكا وروز ماري وزيت واقلبهم مع بعض وارصهم جنب الفرخة وادخلهم الفرن تاني نص ساعة او لغاية متستوي هيا والخضار واخرجها واقدمها .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top