--> طريقة عمل كيك الشاي المالح - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الشاى / الكيك / المالح / فاطمه ابو حاتي / كيك / كيكة

طريقة عمل كيك الشاي المالح

كيك شاي مالح 

كيك الشاى المالح فتكات

المقادير :
1كوسة مبشورة 
جزرة مبشورة 
2ملعقة كبيرة زيت 
كوب وربع دقيق 
3بيضات 
ملعقة صغيرة بيكينج بودر 
1/3 كوب زيت 
نصف كوب لبن 
جبنة فيتا مكعبات 
كوب جبنة مونزاريلا 
3ملعقة كبيرة بقدونس مفروم 
ملح
فلفل اسود

شاهد ايضا :  طريقة عمل كيكة التمرمن الشيف فاطمه ابو حاتى

الطريقة :
1- في طاسة علي النار انزل معلقتين الزيت يسخن كويس انزل الكوسة والبصل عشان ابدلهم واسبهم يبردم .
2- في الخلاط انزل البيض واللبن والزيت والفلفل الاسود واخلطهم كويس جدا وفي بولة انزل الدقيق والملح والبيكينج بودر واقلبهم كويس .
3- انزل الخليط السائل علي الجاف واقلب كل المكونات كويس اوي وعلي الجزر والكوسة  وانزل الجبنة الفيتا والمونزاريلا وقلب كل المكونات مع بعض .
4- وانزلهم في قالب انجليش كيك مدهون زيت ومبطن بالدقيق وادخلة فرن سخن علي 180 علي ارف الوسطاني لمده نصف ساعة واختبرها لو استوت اطلعها اقلبها وابها تبرد تماما .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top