بسكويت السينابون
3كوب دقيق
كوب زبدة
نصف كوب سكر بودرة
2ملعقة كبيرة نشا
بيضة
ملعقة صغيرة فانيليا
رشة ملح
للحشو :
3ملعقة كبيرة قرفة بودر
ملعقة صغيرة كاكاو محلي
شاهد ايضا : طريقة عمل بسكويت الزنجبيل
الطريقة :
1- في العجان او في بولة انزل الزبدة والسكر واخلطهم كويس جدا لغاية مالقوام يكون زي الكريمة وانزل البيضة والفانيليا واقلب لغاية متختفي .
2- في بولة انزل الدقيق والالفضل يكون منخول كويس وانزل الملح والنشا واقلبهم كويس جدا وانزلهم علي العجان واعجنهم م بعض وغطيها ودخليها التلاجة نص ساعة .
3- وهاتي كيسين وافتحيهم وحطي الجينة في الوسط وافردي العجينة بسمك نص سنتي وساويها شكل مستطيل واخلط الكاكاو والقرفة وانزلهم علي العجينة وافردهن والف رول وابدء اقطع وارصهم ع صنية الومنيوم مدهونة زيت وادخلها فرن سخن علي 180 ع الرف الوسطاني 10دقايق ويكون جاهز .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق