--> طريقة عمل بسكوت السينابون - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home السينابون / بسكوت / فاطمه ابو حاتي

طريقة عمل بسكوت السينابون

بسكويت السينابون

بسكويت سينابون فاطمه ابو حاتي

المقادير :
3كوب دقيق 
كوب زبدة 
نصف كوب سكر بودرة 
2ملعقة كبيرة نشا 
بيضة 
ملعقة صغيرة فانيليا 
رشة ملح
للحشو :
3ملعقة كبيرة قرفة بودر 
ملعقة صغيرة كاكاو محلي

شاهد ايضا : طريقة عمل بسكويت الزنجبيل

الطريقة :
1- في العجان او في بولة انزل الزبدة والسكر واخلطهم كويس جدا لغاية مالقوام يكون زي الكريمة وانزل البيضة والفانيليا واقلب لغاية متختفي .
2- في بولة انزل الدقيق والالفضل يكون منخول كويس وانزل الملح والنشا  واقلبهم كويس جدا وانزلهم علي  العجان واعجنهم م بعض  وغطيها ودخليها التلاجة نص ساعة .
3- وهاتي كيسين وافتحيهم وحطي الجينة في الوسط وافردي العجينة بسمك نص سنتي  وساويها شكل مستطيل واخلط الكاكاو والقرفة وانزلهم علي العجينة وافردهن والف رول وابدء اقطع وارصهم ع صنية الومنيوم مدهونة زيت  وادخلها فرن سخن علي 180 ع الرف الوسطاني 10دقايق ويكون جاهز .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top