--> طريقة عمل الشيش طاووق - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الشيش / طاووق / مروة الشافعي

طريقة عمل الشيش طاووق

شيش طاووق

شيش طاووق مروة الشافعي

المقادير :
 اوراك فراخ مكعبات
علبة ونصف صغيرة زبادي او لبن
فنجان صغير خل
فنجان زيت
2ملعقة كبيرة صلصة طماطم
نصف عصير ليمونة 
ملعقة كبيرة مستردة 
3فص ثوم مفروم
ملعقة كبيرة ملح
ملعقة كبيرة فلفل اسود
ملعقة كبرة بابريكا 
ملعقة كبيرة بصل بودر 
ملعقة كبيرة بهارات فراخ
ملعقة كبيرة بهارات شيش طاووق
بصل مكعبات 
فلفل الوان مكعبات 
اسياخ شيش طاووق

شاهد ايضا : طريقة عمل الشيش طاووق بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي

الطريقة :
1- في بولة انزل الزبادي اللبن والخل والمستردة والصلصة والليمون وملح وفلفل وبهارات الفراخ والشيش والثوم وبصل وبابريكا شوية من الزيت واقلب كل المكونات دي كويس .
2- انزل الفراخ في التتبيلة واغطيها طبعا ده احسن وادخلها التلاجة لتاني يوم بس ان هعملها علي طول هجيب اعواد شيش وانزل بصل وفلفل الوان وقطعة فراخ واعمل كلة كده.
3- في صنية مدهونة زيت  ارص اسياخ الشيش واعطيها تشويحة علي الجريل بس يكون مدهون زيت واول مياخد لون من كل النواحي ادخلها في صنية علي فرن سخن علي 200علي الرف الوسطاني لغاية متستوي .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top