شيش طاووق
اوراك فراخ مكعبات
علبة ونصف صغيرة زبادي او لبن
فنجان صغير خل
فنجان زيت
2ملعقة كبيرة صلصة طماطم
نصف عصير ليمونة
ملعقة كبيرة مستردة
3فص ثوم مفروم
ملعقة كبيرة ملح
ملعقة كبيرة فلفل اسود
ملعقة كبرة بابريكا
ملعقة كبيرة بصل بودر
ملعقة كبيرة بهارات فراخ
ملعقة كبيرة بهارات شيش طاووق
بصل مكعبات
فلفل الوان مكعبات
اسياخ شيش طاووق
شاهد ايضا : طريقة عمل الشيش طاووق بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي
الطريقة :
1- في بولة انزل الزبادي اللبن والخل والمستردة والصلصة والليمون وملح وفلفل وبهارات الفراخ والشيش والثوم وبصل وبابريكا شوية من الزيت واقلب كل المكونات دي كويس .
2- انزل الفراخ في التتبيلة واغطيها طبعا ده احسن وادخلها التلاجة لتاني يوم بس ان هعملها علي طول هجيب اعواد شيش وانزل بصل وفلفل الوان وقطعة فراخ واعمل كلة كده.
3- في صنية مدهونة زيت ارص اسياخ الشيش واعطيها تشويحة علي الجريل بس يكون مدهون زيت واول مياخد لون من كل النواحي ادخلها في صنية علي فرن سخن علي 200علي الرف الوسطاني لغاية متستوي .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق