--> طريقة عمل بطاطس بالتوابل طعمها حكاية - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home بالتوابل / بطاطس / فاطمه ابو حاتي

طريقة عمل بطاطس بالتوابل طعمها حكاية

بطاطس بالتوابل 

بطاطس بالتوابل فاطمه ابو حاتي

المقادير :
كيلو بطاطس بالقشرة 
نصف كوب بقدونس مفروم
4ملعقة كبيرة زعتر 
نصف كوب زيت زيتون
ملعقة صغيرة شطة 
2ملعقة كبيرة بابريكا 
2ملعقة كبيرة ثوم بودر 
ربع ملعقة صغيرة بودرة زعفران 
ملح
فلفل اسود

شاهد ايضا : طريقة عمل بطاطس ويدجيز بطريقة الشيف مروة الشافعي 

الطريقة :

1- البطاطس تكون مغسولة ومنقوعة في مية مغلية وخل و ملح ومقطعة شرائح طويلة عريضة وفي بولة انزل البقدونس والزعتر والزيت والشطة والبابريكا وبودرة الزعفران  والثوم وملح وفلفل واقلبهم كويس مع بعض .
2- نزلي البطاطس بعد متصفيها كويس وقلبي بقا كل المكونات دي كويس اوي مع بعض اجيب صنية ادهنها زيت وارص البطاطس علي القشرة  وادخلها فرن سخن علي 200 علي الرف الوسطاني لغاية متستوي واقدمها بتاخد من ساعة لساعة الا ربع .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top