--> طريقة عمل المبكبكة باللحمة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home المبكبكة / باللحمة / مروة الشافعي

طريقة عمل المبكبكة باللحمة

مبكبكه باللحمه

مبكبكه باللحمة مروة الشافعي

المقادير :
كيلو لحمة ضاني مقطعة مكعبات متوسطة 
كيس مكرونة مقصوصة صغيرة 
2بصل مقطع صغير 
2كوب من الطماطم المبشورة 
4فصوص من الثوم
2ملعقثة كبيرة صلصة 
رشة شطة 
مكعب مرق 
ملعقة صغيرة بهارات لحمة 
ملعقة صغيرة كزبرة 
ربع كوب من البقدونس المفروم 
ملح
فلفل 

شاهد ايضا : طريقة عمل المكرونة بالفاهيتا 

الطريقة :
1- في حلة انزل زبدة وزيت تسخن انزل اللحمة الضاني واشوحها لغاية متغير لونها وتاخد لون وانزلها البهارات ولكزبرة ومكعب المرق ورشة جوزة الطيب والبصل وقلبي بقا ونزلي الثوم وقلبي لغاية مريحتة تظهر وانزل الطماطم والصلصة واقلبهم وانزلها مية سخنة واسبها لغاية متستوي وبعد متستوي اظبط الملح والفلفل .
2- في حلة انزل زبدة وزيت وانزل المكرونة وابتدي احمرها تاخد لون حلو واللحمة استوت واتسبكت انزلها المكرونة واسبها تغلي والمكرونة تتسبك مع اللحمة واقدمها .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top