مشروب تمر هندي
ربع كيلو تمر هندي طبيعي
نصف كيلو سكر
4لتر ماية
شاهد ايضا : طريقة عمل عصير الخروب
الطريقة :
1- علي النار انزل 3لتر مية بتغلي انزل التمر هندي والسكر واقلب المكونات لغاية ميدوب السكر خالص واغطي لغاية ميغلي.
2- اطفي واسيبة متغطي واسيبة كده لتاني يوم بعدها اصفية كويس اوي وازودة لتر من المية ممكن انزلهم علي بقيت التمر المتبقي في الحلة عشان اخد كل الطعم واصفية تاني وبكده بقا جاهز تخزنية في اكياس في التلاجة لمشروبات رمضان .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق