تارت شيكولاته
200جرام كريمة خفق حلويات
300جرام شيكولاتة طبخ
ملعقة عسل ابيض صغيرة
كوب ونصف بسكوت مطحون سادة
ربع كوب زبدة سايحة
شاهد ايضا : طريقة عمل تارت الكنافة بالمانجو
الطريقة :
1- في الكبة نزلي البسكوت والزبدة واطحني كويس لغاية متلاقي البسكوت بقا مندي زي الرمل ونزلي البكوت في صنية التارت اللي بتتفتح واضغطيها عشان تكون متساوة من كل النواحي واهم حاجة الاطراف تكون عالية بنفس مقاس الصنية واضغطي كويس عشان هيا اللي هتشي ودخليها التلاجة ساعتين .
2- في حلة ادفي الكريمة وانزلها الشيكولاتة واسيحا مع التقليب وانزلها العسل الابيض وانزلها علي التارت بعد ميخرج من التلاجة وادخلها اتلاجة تاني تتماسك وقدميها سقعة هتهبل .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق