--> طريقة عمل عرق اللحمة المفرومة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home اللحمة / المفرومة / عرق / مروة الشافعي

طريقة عمل عرق اللحمة المفرومة

عرق لحمة مفرومه

عرق لحمه مفرومه مروة الشافعي

المقادير :
2كيلو لحمة مفرومة 
2بيضة
نصف كوب بقسماط ناعم
كوب جبنة مونزاريلا 
فلفل رومي مشوي
2كوب مشروم مقطع
2بصلة مقطعة صغير 
2فص ثوم
ملح
فلفل 
بهارات لحمة 
بابريكا 
ربع كوب ماء ساخن 

شاهد ايضا : طريقة عمل روستو الرومي الرهيب للعزومات 

الطريقة :
1- في طاسة انزل زيت يسخن كويس انزل البصلة وادبلها انزل المشروم واشوحة وانزل الثوم واشوحة معاهم واعطيها ملح وفلفل واول ميستوم اطفي واسبها تبرد.
2- في بولة انزل اللحمة والبيضة والبابريكا وبهارات لحمة والبقسماط وملح فلفل واعجنيهم بقا مع بعضهم واجيب ورق زبدة وتحته فويل وانزل عليهم اللحمة وافردها كويس رفيع احط الفلفل المشوي وانتي بتشوية عي النار وتنزليه اكياس ولما يبرد تقشرية .
3- رصي الفل بقا قطع علي اللحمة وانزل الحشوة علي الفلفل والجبنة المونزاريلا وابدء الفها بالفويل وورق الزبدة رول واظبطها واقفللها كويس من الجوانب نظمية .
4- بعد ملفيتة ونظمتة الفه بالورق الزبدة واقفل علية كويس من بره بالفويل ومن الجوانب زي البنبوني والفها  ببلاستيك فيل حراري واحطها في صنية ومعاها مية سخن وادخلها فرن سخن علي 200 مده 40دقيق ولما تختبرية اختبري بالخلة لو طلعت مبلولة يبقا لسة شوية اما لو ناشفة تماما يبقا استوت خرجيها وسبيها تبرد خالص وفكيها وقطعيها وقدميها .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top