--> طريقة عمل طاجن التورلي باللحمة المفرومة رهيب جدا والطعم حكاية - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home التورلي / المفرومة / باللحمة / طاجن / مروة الشافعي

طريقة عمل طاجن التورلي باللحمة المفرومة رهيب جدا والطعم حكاية

طاجن تورلي باللحمه المفرومه

طاجن التورلي مروة الشافعي

المقادير :
نصف كيلو لحمة مفرومة
بصلة كبيرة مقطعة صغير
نصف كوب من الكوسة المكعبات
نصف كوب بطاطس مكعبات
نصف كوب جزر مكعبات
نصف كوب بسلة
نصف كوب طماطم مكعبات 

شاهد ايضا : طريقة عمل  المسقعة باللحمة المفرومة 

الطريقة :
1- في حلة انزل فيها زيت وانزل اللحمة واعطيها تشويحة اول متغير لونها وتتعصج اشيل اللحمة في طبق وانزل مكانة البصل اشوحة وادبلة وانزل الجزر واشوحة دايما نزلي الخضار اللي سواه بياخد وقت اكتر واول ميتشوح نزلي البطاطس وشوحيها معاهم .
2- وانزل الكوسة  والطماطم واشوحها وانزل اللحمة واشوحهم مع بعض وانزل المكونات في طاجن وادخلة فرن سخن علي 200علي الشبكة مده  ربع ساعة  واخرجة واقدمة .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top