--> طريقة عمل البهارات التركية (البهارات العثمانية ) - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home البهارات / البهارات العثمانية / التركية / فاطمه ابو حاتي

طريقة عمل البهارات التركية (البهارات العثمانية )

بهارات تركية 

بهارات التركية (البهارات العثمانية فاطمه ابو حاتي

المقادير :
2ملعقة كبيرة بابريكا 
2ملعقة كبيرة فلفل اسود
ملعقة كبيرة حبهان بودر 
3ملعقة كبيرة نعناع جاف
2ملعقة صغيرة زعتر 
2ملعقة صغيرة قرفة بودر 
ملعقة صغيرة قرنفل بودر 
ملعقة صغيرة ورق لورا بودر 
ملعقة صغيرة كمون 

شاهد ايضا : طريقة عمل البهارات الايطالية 

الطريقة :
1- في الكبة انزل كل البهارات وافرمها كويس اوي .
2- انزل البهارات بعد طحنها في برطمان نضيف جدا وناشف وانزل البهارات واقفل عليها كويس اوي واحفظها في مكان خالي من الرطوبة او التلاجة واخد منه حسب الاستخدام 
3- لو جبتي البهارات دي حصا هتحمصيهم لغاية متطلعي منهم الرطوبة خالص وتسبيهم يبردم خالص وبعدين تطحنيهم وتحفظيهم بنفس الطريقة .

اقرأ أيضا:

هناك تعليق واحد:

اللحوم

اللحوم
to Top