بهارات تركية
2ملعقة كبيرة بابريكا
2ملعقة كبيرة فلفل اسود
ملعقة كبيرة حبهان بودر
3ملعقة كبيرة نعناع جاف
2ملعقة صغيرة زعتر
2ملعقة صغيرة قرفة بودر
ملعقة صغيرة قرنفل بودر
ملعقة صغيرة ورق لورا بودر
ملعقة صغيرة كمون
شاهد ايضا : طريقة عمل البهارات الايطالية
الطريقة :
1- في الكبة انزل كل البهارات وافرمها كويس اوي .
2- انزل البهارات بعد طحنها في برطمان نضيف جدا وناشف وانزل البهارات واقفل عليها كويس اوي واحفظها في مكان خالي من الرطوبة او التلاجة واخد منه حسب الاستخدام
3- لو جبتي البهارات دي حصا هتحمصيهم لغاية متطلعي منهم الرطوبة خالص وتسبيهم يبردم خالص وبعدين تطحنيهم وتحفظيهم بنفس الطريقة .
ما فيش فيديو لأي حلقة
ردحذف