--> طريقة عمل الفادج البراونيز - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home البراونيز / الفادج / فاطمه ابو حاتي

طريقة عمل الفادج البراونيز

فادج براونيز 

فادج براونيز فاطمه ابو حاتي

المقادير :
200جرام شيكولاته دارك
نصف كوب زبدة 
كوب سكر 
ملعقة كبيرة عسل اسود
3بيض 
نصف كوب دقيق منخول
ربع كوب كاكاو خام منخول
رشة ملح
ملعقة صغيرة فانيليا سائلة 
ملعقة صغيرة قهوة سريعة الذوبان 
ملعقة كبيرة ماء 
للتقديم :
سكر بودرة منخول
صوص شيكولاته 
بولة ايس كريم

شاهد ايضا : طريقة عمل كيكة الزبادي بالشيكولاتة 

الطريقة :
1- في حلة انزل الزبدة تدفا وانزل الشيكولاتة و اسيحها في حرارة الزبدة اوا متبتدي تسيح اشلها خالص واقلب لغاية متسيح تماما .
2- انزل السكر في بولة وانزل البيض بيضة بيضة مع لفانيليا اقلب براحة خالص بالمضرب اليدوي برحة خالص لغاة مدوبو مع بعض مش عاوزة يدخلها هوا وانزل البيضة التانية واقلب يتخطة كويس وانزل التالتة واقلب براخة تاني لغاية ميختلطة تماما .
3- انزل العسل الاسود ولو عندك سكر بني استغمي عنة وع السكر الابيض وحطي البني وقلبي براحة تاني لغاية ميختلطو وفي بولة انزل الكاكاو والملح ع الدقيق وابدء انخلة شوية بشوية علي الخليط واقلب براحة خالص لغاية مخلص كل الكمية وانزل خليط الشيكولاتة واقلب براحة الخليط بيبقا تقيل  في صنية مدهونة زيت ومبطنة دقيق وتكون مقاس 22 او 24 مش اكتر من كده وانزل الخليط اوزعة بالمعلقة في القالب وادخلة فرن سخن علي 170 علي الرف الوسطاني مده نص ساعة لغاية متستوي واختبريها من النص واول مهتلاقيها استوت طلعيها ومتقلقيش خالص لو لقيتي فتافيت طلعة معاكي مش عجين يبقا كده استوت وقدميها زينيها بالسكر البودرة وبولة ايس كريم وصوص .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top