--> طريقة عمل اللوبيا البيضاء باللحمة الضاني - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home البيضاء / الضاني / اللوبيا / باللحمة / مروة الشافعي

طريقة عمل اللوبيا البيضاء باللحمة الضاني

لوبيا بيضاء باللحمه الضاني

لوبيا باللحم مروة الشافعي

المقادير :
ربع كيلو لوبيا بيضاء مسلوقة
نصف كيلو لحمة ضاني مسلوقة
بصلاية كبيرة مقطعة صغير
2كوب صلصة طماطم
2ملعقة صغيرة معجون صلصة طماطم
رشة سكر
3فص كبير ثوم
ملح
فلفل
شاهد ايضا : طريقة عمل طاجن الفاصوليا البيضا باللحم 
الطريقة :
1- في حلة انزل زبدة وزيت يسخنم انزل البصلة وادبلها كده وانزل الصلصة واشوحها تشويحة مع البصل وانزلها الثوم تقليبة وانزل عصير الطماطم ورشة سكر وملح وفلفل واقلبهم واغطي اسبها تغلي .
2-انزل اللحمة وانزلها شوية صغيرين شوربة وانزل اللوبيا واقلبها واغطي لغاية ميتسبكو مع بعض ويغلو ويتسبكو انزلها في طاجن ادخلها فرن سخن علي 200علي الرف الوسطاني تاخد وش خفيف واطلعها اعطيها طشة ودي عبارة عن ثوم مفروم في معلقة زبدة تاخد لون خفيف وانزلها ع الوش وقت التقديم.

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top