فلفل بحشو السجق والجبن
المقادير :
3فلفل الوان
كيلو لحم سجق
فصين ثوم مبشورين
بصلة مفرومة ناعم
كوب كبير جبنة مونزاريلا
كوب كبيرة جبنة شيدر
شاهد ايضا : الفراخ بصوص الترياكي بطريقة الشيف مروة الشافعي
الطريقة :
1- في طاسة سسخنة فيها زيت سخن وانزل بالبصل واعطية تشويحة ياخد لون خفيف كده وانزل الثوم واشوحة كده تطلع ريحتة وانزل لحم السجق هنشيل الطبقة اللي فوق وناخد اللحمة واتبلها بسيط ملح وفلفل ابدء افتح الفلفل من فوق واشيل القلب وانزل في الارضية شوية من الجبنة الشيدر والمونزاريلا ونزلي اللحمة رصيهم في صنية وسبتيهم وعلي الوش نزلي الجبن وممكن تحطي بشاميل او رومي حسب الرغبة وحطي عليهم اقماع الفلفل .
3- دخليهم فرن سخن علي 200 علي الشبكة وفي الصنية احط ربع كوباية مية مغلية وادخلة اول مالاقماع تستوي اشلها في طبق اسيب الجبن تاخد لون وارجعلها الاقماع الفلفل يستوي بس واطلعة اقدمة .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق