--> طريقة عمل الارز باللبن - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الارز / باللبن / مروة الشافعي

طريقة عمل الارز باللبن

ارز باللبن 

ارز باللبن مروة الشافعي

المقادير :
لتر لبن 
ربع كوب ارز مصري مغسول
كريمة خفق حلويات 
ملعقة صغيرة فانيليا بودر
ربع كوب سكر 
فستق للتزيين 

شاهد ايضا : طريقة عمل عيش السرايا 

الطريقة :
1- اسخن اللبن ويغلي انزل الرز واغطي علية واطفي واسيبة ساعة او ساعة ونص منقوع في اللبن .
2- اجيبو علي النار تاني واعد اقلب فيه لغاية ملاقي الرز استوي متسبيهوش تفضلي تقلبي لغاية متتاكدي انة استوي .
3- انزل السكر والفانيليا واقلب وانزل الكريمة واقلب لغاية مالرز باللبن يتقل لو متقلش يبقا تحطي معلقة كبيرة ممسوحة في شوية لبن صغيرين وقلبي وانتي بتنزلي لغاية ميتقل ونزلية الطواجن وزينية ودخلية التلاجة بعد ميهدا وبالهنا.

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top