--> طريقة عمل التفاج بالشيكولاتة والعجين والطعم حكاية - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home التفاح / بالشيكولاتة / مروة الشافعي / والعجين

طريقة عمل التفاج بالشيكولاتة والعجين والطعم حكاية

تفاح بالشيكولاته 

تفاح بالشيكولاتة مروة الشافعي

المقادير :
عدد 4 تفاحات اصفر بدون قشر 
عجينة باف باستري
شيكولاتة خام
كوب سكربني
ملعقة كبيرة قرفة 
كوب زبدة سايحة 

شاهد ايضا : طريقة عمل فطيرة الجلاش بالتفاح والقرفة بطريق الشيف فاطمه ابو حاتي

المقادير :
1- اخلط الزبدة بالسكر والقرفة ممكن سكر ابيض عادي واخلطيهم كويس  وشيلي قشر التفاحة وشيلي القلب بالاداه الخاصة بسحب القلب من جوة التفاحة .
2- ادهني كل التفاح بالخلطة اللي عملناها وافرد عجينة الباف مش رفيع اوي وقطعي شرائح ولفي الشراي\ علي التفاحة لها لغاية متغطيها خالص وتسيبي من فوق بس اللي مفتوح .
3- ادهنيها بصفار بيضة ومعلقة لبن وادهني العجين ودخلية علي صنية علي فرن سخن علي 200 لغاية متاخد لون اخرجها وهيا سخنة ازلها من فوق قطعة شيكولاتة ورشة قرفة واقدمها .


اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top