--> طريقة عمل كسرولة الكبد والقوانص بالبطاطس البيورية - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home البيورية / الكبد / بالبطاطس / كسرولة / مروة الشافعي / والقوانص

طريقة عمل كسرولة الكبد والقوانص بالبطاطس البيورية

كسرولة  كبد وقوانص 

كسروله كبد وقوانص مروة الشافعي

المقادير :
كيلو بطاطس مسلوقة
نصف كيلو قوانص دجاج مسللوقة
زيت 
كوب جبنة شيدر 
2ملعقة كبيرة زبدة سايحة 
2ملعقة كبيرة لبن
ملح
فلفل اسود
كمون 
كوب بصل شرائح
4 فص ثوم مفروم
نصف كيلو كبد  دجاج
كوب مشروم شرائح
ملعقة كبيرة زبدة 
ملعقة كبيرة دقيق
2كوب شوربة 
ملعقة كبيرة صويا صوص 

شاهد ايضا : طريقة عمل كبد وقوانص بالبصل والبطاطس بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي

الطريقة  :
1- في حلة انزل زيت وزبدة تسخن انزل القوانص واشوحها بعد متتشوح انزل البصل اشوحة وانزل الثوم اشوحة تطلع ريحتتة انزل المشروم يدبل اروح منزلة الكبدة وتقلبتين كده تغير لونها اعطي ملح وفلفل وكمون  واشوحهم يخدو من طعم بعض والتوابل ريحتها تطلع كده وانزل الصويا صوص واقلبهم وتمام كده .

2- ادوب الدقيق في الشوربة وابدء انزل واقلب لغاية موصل للسمك المناسب تغلي وتتقل واطفي  وفي بولة انزل البطاطس والزبدة وملح وفلفل واللبن والجبن واقلبهم كويس اوي واجيب كسرولة وانزل الكبد والقوانص بالصوص وانزل البطاطس في كيس حلواني وابدء اشكل من فوق علي الكبد وتدخل فرن علي الشبكة علي درجة حرارة 200 لغاية متاخد لون واقدمها ..

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top