--> طريقة عمل بسكوت اليانسون لزوم الشتا - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home اليانسون / بسكوت / فاطمه ابو حاتي

طريقة عمل بسكوت اليانسون لزوم الشتا

بسكوت يانسون 

بسكوت يانسون فاطمه ابو حاتي

المقادير :
3كوب دقيق 
كوب سكر 
كوب زيت 
4 بيضة 
ملعقة كبيرة بيكينج بودر 
2 ملعقة كبيرة يانسون حب 
ملعقة كبيرة خل
ملعقة صغيرة فانيليا 
رشة ملح

شاهد ايضا : طريقة عمل بسكوت الزنجبيل بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي

الطريقة :
1- انزل البيض والفانيليا  والخل والسكر واضرب كويس جدا لغاية مالسكر يتخلط كويس مع البيض ولازم كل المكونات تكون بدرجة حرارة المطبخ عشان الوصفة تطلع ناجحة .
2- بعد ميختلطو اشغل ومن الغطا الصغير للخلاط انزل بالزيت سرسوب رفيع لغاية ميتقل وافضل اضرب لغاية ميتخلطو كويس .
3- علي الدقيق ويكون منخول والملح واليانسون والبيكينج بودر واقلبهم كويس جدا مع بعض وانزل عليهم الخليط اللي في الخلاط واقلبهم كويس جدا باتجاه واحد لغاية ميختفي اي دقيق وفي صنية مدهونة زيت ومبطنة بالدقيق ومقاسها 25 الي 30 وممكن تكون مدورة او مستطيلة او مربعة ادخلها فرن سخن علي 180 درجة لمده 40 دقيق تختبريها من النص اول ميطلعش معاكي اي عجين اخرجها واسبها تبرد خالص واقطعها مستطيلات وارصها علي صنية وادخلة الفرن يتحمص علي 150 درجة علي الرف الوسطاني واسيبة لغاية ميتحمص كويس واقدمة .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top