--> طريقة عمل ستيك الدجاج بصوص الجريفي - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الدجاج / بصوص الجريفي / ستيك / مروة الشافعي

طريقة عمل ستيك الدجاج بصوص الجريفي

ستيك الدجاج

ستيك الدجاج مروة الشافعي

المقادير :
4 قطع دجاج بانية 
2 كوب دقيق
ملح
فلفل
بابريكا 
2 ملعقة كبيرة زبدة 
ملعقة كبيرة ثوم بودر 
2بيضة 
نصف كوب لبن
صوص الجريفي :
مكعب زبدة كبير 
2 ملعقة كبيرة دقيق
ربع كوب كريمة طبخ
كوب ونصف لبن حليب 
ملعقة كبيرة فلفل اسود

شاهد ايضا : طريقة عمل استيك بالمشروم والكريمة بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي 

الطريقة :
1- صدور البانية تكون رفيعة ومدقوقة واتبلها بملح وفلفل من النحيتين وحضري طبق فيه دقيق وملح وفلفل وبابريكا وثوم وقلبيهم وطبق فيه بيض وشوية لبن وملح وفلفل واضربيهم .
2- نزلي الفراخ في الدقيق  ومرة في البيض ورجعيها تاني للدقيق ونزليها علي طاسة فيها زيت وزبدة سخنين جدا وسوي الفراخ من النحيتين كويس وطلعيهم في طبق .
3- في نفس الطاسة  شيلي بقواقي التحمير ونزلي الزبدة والدقيق وملح وفلفل وقلبي كويس وانزلي بالكريمة وعليها اللبن نقلبة هنلاقي الصوص تقل ونزليه ع الصوص بس خلاص .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top