خبز الصاج
3 كوب دقيق مخبوزات
ملعقة صغيرة ملح
ملعقة صغيرة سكر
ماء دافيء للعجن
زيت للفرد
للحشو :
بصل مكعبات صغيرة
فلفل مكعبات صغيرة
مونزاريلا
ملح
فلفل اسود
بيض
شاهد ايضا : طريقة عمل عيش التورتيلا للشيف فاطمه ابو حاتي
الطريقة :
1- في بولة انزل الدقيق والملح والسكر واقلب كويس اوي وابدء اعجن بالمية لغاية متلم معايا جينة طرية وافضل اعجن فيها رايح جاي لغاية متبقا ناعمة واقسمها كورات .
2- انزلها بولة مدهونة ز يت وادهن العجين كمان واسبها نص ساعة ترتاح واخدها افردها علي لرخامة مدهونة زيت وافردها لغاية متبقا رقيقة واجيب صنية واقص علي مقاسها واسخن صنية تيفال كويس اوي واهدي النار وانزل العجينة واسويها .
3- اول متدخل في السوا اجيب فلفل وبصل ومونزاريلا وبيضة عليها ملح وفلفل وانزل فيها شوية من الخلطة وانزلها علي العيش واقفل عليها انتي ممكن تحشية اي حشوة تحبيها .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق