شوربه بوركلي
زهرة بروكلي مقطعة وردات
2 عود كرفس فرنساوي
بصلة مفرومة
2 فص ثوم شرائح
مكعب مرق خضار
لتر شوربة مغلية
كوب كريمة طهي
ملعقة كبيرة زبدة
ملح
فلفل
شاهد ايضا : طريقة عمل شوربة الشوفان بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي
الطريقة :
1- اسخن الحلة كويثس وانزل مادة دهنية واسخنها كويس اوي وانزل البصل واشوحة معاها تشويحة حلوة يدبل بس انزل الثوم واشوحهم معاه تطلع ريحتة .
2- انزل الكرفس والبروكلي ومكعب مرق وانزل الشوربة وشوية من المية المغلية واظبط ملح وفلفل واغطيها واسبها تغلي واهدي عشان الخضار يستوي ربع ساعة بالكتير .
3- بعد متستوي اشيل كام قطعة من البروكلي واستني الشوربة تهدا واضربها في لخلاط اوبالهند بليندر وارجعها علي النار تاني تغلي غلوة وانزلها الكريمة تغلي غلوة واحدة بس واطفي واغرفها وانزل قطع البروكلي في الشوربة وبالهنا .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق