--> طريقة عمل الفراخ بالبصل المكرمل وصفة في صنية واحدة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الفراخ / المكرمل / بالبصل / فاطمه ابو حاتي

طريقة عمل الفراخ بالبصل المكرمل وصفة في صنية واحدة

فراخ بالبصل المكرمل 

فراخ بالبصل   فاطمه ابو حاتي

المقادير :
فرخة مقطعة 8قطع
2 كوب ماء مغلي 
4 بصل شرائح
ملعقة كبيرة زبدة 
ملعقة كبيرة سكر 
ملعقة صغيرة زعتر 
ملعقة صغيرة كزبرة جافة
ملعقة صغيرة سبع بهارات 
ملح
فلفل اسود

شاهد ايضا : طريقة عمل الفراخ المحشية في الكيس الحراري بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي

الطريقة :
1- في صنية اسخنها كويس انزل زبدة وزيت تسخن حلو اتبل الفراخ ملح وفلفل و انزل قطع الفراخ ارصهم جمب بعض واخليهم ياخدو لون حلو واقلبها تاخد لون من النواحي التانية لازم تاخد لون حلو عشان متحتجش تتحمر بعد كده يبقا الشكل حلو .
2- بعد مخدت لون حلو اشلها علي طبق وانزل مكنها البصل واقلبه لغاية ميلون ويبقا لونة دهبي انزلة السكر واقلبهم مع بعض لغاية  مالبصل يدبل خالص ويتكرمل  انزلة مية مغلية وارص الفراخ علي البصل وانزلها زعتر وبهارات سبعة وكزبرة واظبط الملح واغطي واهدي واسبها تستوي علي الهادي واقدمها .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top