فراخ بالخل البلسمك
4 اوراك مخلية ومنزوعة الجلد والعظم
رقاق طري
ملعقة كبيرة ملح - فلفل
مملعقة كبيرة بصل بودر
ملعقة كبيرة ثوم بودر
ربع كول خل بلسمك
ملعقة كبيرة زبدة
اوراق خس
مايونيز
مونزاريلا
شرائح بصل
ملعقة كبيرة سماق
اوراق بقدونس
شاهد ايضا : طريقة عمل ملفوق الموز بالشيكولاتة بطريقة الشيف مروة الشافعي
الطريقة :
1- في بولة انزل الخل وملح وفلفل وثوم وبصل واقلبهم وانزل الاوراك واقلبهم واسبهم مش اقل من نصف ساعة .
2- بعد متتبل في طاسة انزل زبدة وزيت يسخنم وانزل الفراخ واسويها وخليها تاخد لون من كل الجوانب لون تحمير حلو .
3- اطلع الفراخ واسبها تهدا خالص واقطعها واجيب الرقاق ادهن مايونيز ومونزاريلا وارص الفراخ وخس وواقفل السندوتس واحاول احط شوية من المونزاريلا عند القفل عشان تلزقهم في بعض نزليهم علي جريل سخن اوي واعطية لون حلو واقدمة .
4- جمبهم اقدم البصل الي هو اجيب طبق وانزل البصل والبقدونس والسماق وشويو من الفلفل وافركهم بتبقا خطيرة جدا .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق