--> طريقة عمل بيتزا الشكولاتة المختلفة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الشيكولاتة / بيتزا / مروة الشافعي

طريقة عمل بيتزا الشكولاتة المختلفة

بيتزا شيكولاته

بيتزا شيكولاتة مروة الشافعي

المقادير :
عجينة البيتزا :
3كوب دقيق 
رشة ملح
ملعقة كبيرة خميرة 
ملعقة صغيرة سكر 
3ملعقة كبيرة زيت زيتون
كوب وربع ماء دافيء للعجن 
للوجة :
400 جرام شيكولاتة خام مكسرة
200مم كريمة خفق للحلويات 
فواكة 
مارشميلو
فراولة قطع
شيكولاتة للتزيين 

شاهد ايضا : طريقة عمل بيتزا البرجر بطريقة الشيف مروة الشافعي

الطريقة :
1- في بولة انزل الدقيق والملح واقلب كويس وانزل الخميرة والسكر واقلب وانزل الزيت واقلبهم كويس وانزل بالمية وحدة وحده لغاية متلم وتبقا عجينة طرية واعجنها كويس لمده 10 دقايق لغاية متبقا ناعمة جدا  واغطيها واسبها تخمر .

2- بعد مختمرت اقسمها 3 واخد اول جزء افرده في صنية واشوكها بالشوكة وادخلها فرن سخن علي 200 لغاية متستوي ع الشبكة والباقي بنفس الطريقة .

3- بعد متستوي تاعجينة انزل في حلة الكريمة تدفا وانزلها الشيكولاتة واطفي واقلب لغاية متسيح خالص وتمتزج وانزل منها علي العجينة وافردها وبالسكينة احاول اعملها شكل تقسيمة 4 وابدء ارص علي كل جزء فراولة وشيكولاتة اشكال ومارشميلو وابدعي بقا وبالهنا .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top