بيتزا شيكولاته
عجينة البيتزا :
3كوب دقيق
رشة ملح
ملعقة كبيرة خميرة
ملعقة صغيرة سكر
3ملعقة كبيرة زيت زيتون
كوب وربع ماء دافيء للعجن
للوجة :
400 جرام شيكولاتة خام مكسرة
200مم كريمة خفق للحلويات
فواكة
مارشميلو
فراولة قطع
شيكولاتة للتزيين
شاهد ايضا : طريقة عمل بيتزا البرجر بطريقة الشيف مروة الشافعي
الطريقة :
1- في بولة انزل الدقيق والملح واقلب كويس وانزل الخميرة والسكر واقلب وانزل الزيت واقلبهم كويس وانزل بالمية وحدة وحده لغاية متلم وتبقا عجينة طرية واعجنها كويس لمده 10 دقايق لغاية متبقا ناعمة جدا واغطيها واسبها تخمر .
2- بعد مختمرت اقسمها 3 واخد اول جزء افرده في صنية واشوكها بالشوكة وادخلها فرن سخن علي 200 لغاية متستوي ع الشبكة والباقي بنفس الطريقة .
3- بعد متستوي تاعجينة انزل في حلة الكريمة تدفا وانزلها الشيكولاتة واطفي واقلب لغاية متسيح خالص وتمتزج وانزل منها علي العجينة وافردها وبالسكينة احاول اعملها شكل تقسيمة 4 وابدء ارص علي كل جزء فراولة وشيكولاتة اشكال ومارشميلو وابدعي بقا وبالهنا .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق