--> طريقة عمل كورن دوج لذيذ جدا - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home دوج / فاطمه ابو حاتي / كورن

طريقة عمل كورن دوج لذيذ جدا

كورن دوج

كورن الدوج فاطمه ابو حاتي

المقادير :
2باكيت هوت دوج
ربع كيلو جبنة شيدر حمرا
خليط التحمير :
كوب دقيق ابيض
كوب دقيق ذرة اصفر 
كوب ونصف لبن
بيضة 
2ملعقة كبيرة زيت
ملعقة صغيرة بيكينج بودر 
ملح
فلفل اسود

شاهد ايضا : طريقة عمل بوب كورن الفراخ بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي

الطريقة :
1- ادخل الاستيكش في الهوت دوج والف وحدة وحده بالجبنة واغطيها وادخلها الفليزر تتماسك ممكن كمان اعملها من غير جبنة خالص .
2- في بولة اعمل العجينة احط الدقيق الابيض والاصفر والبيكينج بودر وملح وفلفل واقلبهم كويس وانزل الزيت والبيضة علي اللبن واقلبهم كويس مع بعض وانزلهم علي الدقيق واقلبهم وابدء انزل باللبن مع التقليب المستمر لغاية مالخليط يفك ويبقا سائل .
3- سخني بقا زيت غزير حلو يسخن كويس اوي وفي كوباية بطول الهوت دوج وانزلها الخليط وابدء انزل صوبع الهوت دوج في العجينة وانزلها علي الزيت السخن واقلب كل متاخد لون واول متلون من الجهتين وتاخد لون دهبي  حلو واقدمها .

اقرأ أيضا:

هناك تعليقان (2):

اللحوم

اللحوم
to Top