كريمه طهي منزليه
2ملعقة كبيرة وش لبن
كوب لبن
شاهد ايضا : طريقة عمل الكريم شانتية بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي
الطريقة :
1- وانتي بتغلي اللبن وطول مهوا علي النار هتقلبية كويس جدا لغاية ميغلي غطية وهوا سخن وسبية يهدا ودخلية التلاجة لتاني يوم .
2- تاني يوم بتلاقية علي الوش اتكونت طبقة من الكريمة ناعمة جدا اخدها واحطها في علبة نضيفة وناشفة وبتتقفل حلو وادخلها الفليزر افضل اعمل كده واحوش منها .
3- طبعا حوشتي منها كميةحلوة وهتفضل في الفليزر وبعد كده عاوزة تستخدميها ككريمة لباني بيتي انضف من اللي بره طعمها روعة جدا خدي منها معلقتين كبار مع كوباية لبن وقلبيهم واستخدميها بنفس طريقة الكريمة طعم غني حلوة جدا روعة بجد .
I انت والله شف جني له وست محترمه و تل واحد استفاد منك كتير ربنا يجزكي خير
ردحذفتسلمى ياحبيبتى ربنا يخليكى ونورتينى ياحبيبتى
حذفاحلى شيف والله ست محترمة جدا ورقيقة وذوق
ردحذفحبيبتى ربنا يخليكى دا من زوقك ياقمر
حذفتسلم ايديكى
ردحذفتسلمى ياحبيبتى ربنا يخليكى
حذفأحلي شيف ف الدنيا
ردحذفحبيبتى ربنا يخليكى
حذفتسلم ايديكي شيف فاطمة
ردحذفحبيبتى ربنا يخليكى تسلميلى
حذفبسم الله مشاء الله عليكي حضرتك شيف رائع وانسانه اكتر من رائع،،، ربنا يوفقك كمان وكمان يارب
ردحذفانتى اروع ياحبيبتى ربنا يخليكى تسلميلى ع كلامك وذوقك
حذفجميله بعملها بنفس الطريقة
ردحذفحبيبتى تسلميلى شكرا لذوقك
حذفحبيبتي حاجتك بسيطه وسهله ربنا يوفقك
ردحذفتسلم ايديك
ردحذف