--> طريقة عمل الكريب الحادق الخطشششير - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الحادق / الكريب / كريب حادق / مروة الشافعي

طريقة عمل الكريب الحادق الخطشششير

كريب حادق

كريب حادق ممروة الشافعي

المقادير :
كوب ونصف دقيق 
ملعقة صغيرة ملح
ملعقة كبيرة زيت 
2 كوب وربع ماء دافية 
الحشو :
جبنة مونزاريلا 
جبنة شيدر 
شاورما فراخ
فاهيتا 
لحمة 
فراخ

شاهد ايضا : طريقة عمل كريب حادق بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي 

الطريقة :
1- في بولة نزلي الدقيق والملح والزيت واقلبهم وانزل بالمية مع التقليب لغاية مقوامة يخف وتصفيها وتسبيها ترتاح  نصف ساعة .
2- في طاسة مدهونة زيت بسيط خالص وانزل العجينة والف الطاسة لغاية مياخد لون من تحت ويسيب الطاسة اقلبة وخلصي الكريب كلة .
3- احشي بقا وحدة وحده وعلي النار وقلبيه لغاية ميشد ويقرمش وتعملي كده لو برد وطري منك سخنية تاني هيقرمش تاني بس خلاص .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top