كريب حادق
المقادير :كوب ونصف دقيق
ملعقة صغيرة ملح
ملعقة كبيرة زيت
2 كوب وربع ماء دافية
الحشو :
جبنة مونزاريلا
جبنة شيدر
شاورما فراخ
فاهيتا
لحمة
فراخ
شاهد ايضا : طريقة عمل كريب حادق بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي
الطريقة :
1- في بولة نزلي الدقيق والملح والزيت واقلبهم وانزل بالمية مع التقليب لغاية مقوامة يخف وتصفيها وتسبيها ترتاح نصف ساعة .
2- في طاسة مدهونة زيت بسيط خالص وانزل العجينة والف الطاسة لغاية مياخد لون من تحت ويسيب الطاسة اقلبة وخلصي الكريب كلة .
3- احشي بقا وحدة وحده وعلي النار وقلبيه لغاية ميشد ويقرمش وتعملي كده لو برد وطري منك سخنية تاني هيقرمش تاني بس خلاص .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق