سلطه باذنجان وبطاطس
الطبقة الاولي :
2 رغيف عيش لبناني محمص
الطبقة الثانية :
2 بطاطس مكعبات محمرة
2باذنجان رومي مكعبات محمر
الطبقة الثالثة :
2 علبة زبادي
6 ملعقة كبيرة طحينة
ربع كوب عصير ليمون
5 فص ثوم مفروم
للوجة :
زيت زيتون
رشة سماق.
شاهد ايضا : طريقة عمل سلطة البروكلي بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي
الطريقة :
1- في الطبق انزل العيش اوزعة وانزل علية الباذنجان والبطاطس .
2- في بولة انزل الزبادي والطحينة واللمون والثوم واقلب المكونات كويس جدا لو تقيلة ممكن اخففها بشوية من المية مع بعض ووقت التقديم انزل عليها الصوص اوزعة بشكل لطيف وتتقلب وقت التقديم وزيت زيتون علي الوش كده اوزعة وشة السماق واقدمها .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق