بهارات السمك
قشر جمبري
فلفل اسود حب
كمون حب
كزبرة حب
شاهد ايضا : طريقة عمل توابل المحشي
الطريقة :
1- في صنية الومنيوم افردي قشر الجمبري ودخلية فرن يكون سخن علي 140 علي الشبكة وقلبيه من وقت للتاني لغاية ميتحمص كويس ولازم التقليب من وقت للتاني عشان ميتحرقش ويمرر .
2- بعد ميتحمص نزلي معاه اللكزبرة والكمون والكزبرة وواخلطيهم مع القشر وخليهم دقايق يتحمصو مع قشر الجمبري وخرجيهم سبيهم يبردو خالص وافرميهم في المطحنة يتححنو ناعم خالص واستخدميهم لتتبيل السمك .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق