--> طريقة عمل صنية سمك بوري بالبطاطس بجد خرافة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home البوري / السمك / بالبطاطس / صنية / مروة الشافعي

طريقة عمل صنية سمك بوري بالبطاطس بجد خرافة

صنيه سمك بوري 

صنيه سمك بوري مروة الشافعي

المقادير :
2 سمكة بوري 
نصف كيلو بطاطس شرائح
كوب بصل مقطع صغير 
كوب فلفل رومي مقطع صغير 
كوب طماطم مكعبات صغيرة 
كوب كرفس 
نصف كوب من البقدونس 
4 فص ثوم كبار مفروم 
ملح
ملعقة كبيرة بهارات سمك 
شرائح ليمون
رشة بابريكا 
2ملعقة كبيرة عصير ليمون 
ملح
فلفل

شاهد ايضا : طريقة عمل ورقة الجمبري للدايت بطريقة الشيف مروة الشافعي 

الطريقة :
1- في بولة انزل الكرفس والفلفل والطماطم والبصل والشطة والبهارات و عصير الليمون والشطة والثوم والبابريكا وملح وفلفل واقلبهم مع بعض.

2- وعلي البطاطس ارش شوية من البابريكا وملح وفلفل وشوية من بهارات السمك واقلبها كويس جدا وانزلها شوية من الزيت .

3- في الصنية ارص بطاطس وشوية من الخلطة افردهم عليها وباقي لخلطة ابتدي احشي بيها السمك من جوة هو طبعا مفتوح ومتنضف كويس ومغسول كويس ومتصفي .

4- ارص السمك علي الخلطة والبطاطس وابدء اعمل فتحات في السمكة من برة وانزل فيها خلطة وقطع بطاطس ولو متبقي مية او خلطة انزلها فوقها وارشهم ملح وفلفل وشرائح اللمون  واغطي بالفويل وادخلها فرن سخن علي 200 علي الشبكة هو مش بياخد وقت خالص من 30 الي 40 دققة وباشرية افتحي علية بعد ميستوي ياخد لون خفيف واقمة .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top