--> طريقة عمل سلطة الفتوش وتتبيلة روعة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الفتوش / سلطة / فاطمه ابو حاتي

طريقة عمل سلطة الفتوش وتتبيلة روعة

الفتوش 

الفتوش فاطمه ابو حاتي

المقادير :
حزمة جرجير مقطعة 
حزمة بقدونس مفروم
2 كوب كابوتشة مقطع
2 طماطم مكعبات 
بصلة شرائح
2 خيارمكعبات 
2 فجل احمر مكعبات 
نصف كوب نعناع مفروم
التتبيلة :
2 فص ثوم مفروم
2 ملعقة كبيرة دبس رمان
نصف كوب زيت زيتون
ملعقة كبيرة نعناع جاف
ملح
فلفل اسود
للتزيين :
عيش محمص
رشة سماق ناعم

شاهد ايضا : طريقة عمل التبولة بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي

الطريقة :
1- في بولة انزل الجرجير والبقدونس والنعناع والفجا والخيار والطماطم والكابوتشة واقلب المكونات دي مع بعض لو هتجهزيها ع طول حطي البصل لكن لو هتعد شوية حطي البصل وقت التقديم .
2- للتتبيلة نزلي في بولة صغيرة الزيت واللثوم ودبس الرمان والنعناع وملح وفلفل وقلبيهم مع بعض ووقت التقديم نزلية علي الخضار وقلبيهم وللتقديم والتزيين زيني بالعيش ورشي ع الوش السماق .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top