الفتوش
المقادير :حزمة جرجير مقطعة
حزمة بقدونس مفروم
2 كوب كابوتشة مقطع
2 طماطم مكعبات
بصلة شرائح
2 خيارمكعبات
2 فجل احمر مكعبات
نصف كوب نعناع مفروم
التتبيلة :
2 فص ثوم مفروم
2 ملعقة كبيرة دبس رمان
نصف كوب زيت زيتون
ملعقة كبيرة نعناع جاف
ملح
فلفل اسود
للتزيين :
عيش محمص
رشة سماق ناعم
شاهد ايضا : طريقة عمل التبولة بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي
الطريقة :
1- في بولة انزل الجرجير والبقدونس والنعناع والفجا والخيار والطماطم والكابوتشة واقلب المكونات دي مع بعض لو هتجهزيها ع طول حطي البصل لكن لو هتعد شوية حطي البصل وقت التقديم .
2- للتتبيلة نزلي في بولة صغيرة الزيت واللثوم ودبس الرمان والنعناع وملح وفلفل وقلبيهم مع بعض ووقت التقديم نزلية علي الخضار وقلبيهم وللتقديم والتزيين زيني بالعيش ورشي ع الوش السماق .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق