فراخ مقلية
المقادير :صدور دجاج كاملة
فلفل الوان
كوب دقيق
كوب بقسماط
2بيضة
3 ملعقة كبيرة لبن
ملح
فلفل
ملعقة كبيرة من ( بصل بودر -ثوم بودر - بابريكا )
زيت للقلي
اسياخ خشب
شاهد ايضا : طريقة عمل كورن الدوج بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي
الطريقة :
1- قطعي الفراخ بالطول حجم متوسط وقطعي الفلفل شيلي القمع وفضضي القلب وشيلي الارضية قطعهيها خليها متساوية كده وقطعيها من الوسط وافرديها وقطعي بالطول نفس حجم الفراخ وقطعي كل الفلفل بنفس الطريقة وتبلي الفراخ والفلفل بالملح والفلفل.
2- هاتي قطعة فراخ رصي وراها فلفل احمر واخضر واصفر وقطعي الزيادة عاوزاهم يكونو بنفس الطول وحطي قطعمة تانية من الفراخ وفلفل الوان وقطعة فراخ وبالاسياخ الخشب وادخل فيها من الطرفين اتنين ومن النص اتنين ثبتيها كويس .
3- نزلي علي البيض الللبن وملح وفلفل وعلي الدقيق حطي ملح وفلفل وبابريكا وثوم وبصل بودر وقلبيهم ونزلي الفراخ بالخضار غطيها بتتبيلة الدقيق وبعدين في البيض واخيرا في البقسماط وعلي زيت سخن اوي عل نار متوسطة مش هادية ونزلي الفراخ بالخضار لغاية متستوي وتاخد لون حلو وطلعيها علي ورق مطبخ وهتتقطع وتتقدم خطيرة جدا .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق